Termékeink

Az ózonalapú fertőtlenítés forradalmian új formáját képviseli egyedi fejlesztésű rendszerünk. Érzékeny szenzorjai segítségével bármilyen zárt helységhez adaptálódik és a kihelyezése után emberi beavatkozás nélkül, tökéletesen biztonságos módon és gyorsan, távfelügyelet mellett végzi el a fertőtlenítést. Kezdettől fogva fontos volt a számunkra, hogy a Biolotech moduláris felépítése garantálja a későbbi bővítés lehetőségét, a speciális igényekhez igazíthatóságot és a könnyű karbantarthatóságot is.

Hogyan működik?

A Biolotech rendszere egy légmentesen lezárt teret a tökéletes fertőtlenítéshez szükséges koncentrációban tölt meg ózongázzal, ami az ott lévő összes mikroorganizmust elpusztítja. Az ózont környezetbarát módon, ózongenerátorok segítségével a levegőből állítják elő, majd a folyamat végén ártalmatlan oxigénre bontja le. A rendszert úgy terveztük meg, hogy egyszerre legyen kényelmes, gyors és biztonságos a használata.

Kihelyezés

Az első használat előtt felmérést végzünk a helyi adottságok feltérképezésére. Ilyenkor a megvásárolt rendszer esetében egy előzetes oktatás után a kihelyezést már a felhasználó is el tudja végezni.

A rendszer minden eleme elfér egy speciális szállítókofferben, ahonnan percek alatt kihelyezhető és beüzemelhető. A kisméretű, ergonomikus, önálló akkumulátorral rendelkező elemeket innentől a rendszer automatikusan kezeli.

A teret a maximális biztonság és hatékonyság eléréséhez légmentesen kell lezárni. Mozgásérzékelők szavatolják, hogy véletlenül senki se lépjen a helyiségbe.

Automatikus működés

A rendszer a kihelyezett szenzorok és mozgásérzékelők segítségével folyamatosan monitorozza a környezetét. Ennek megfelelően termeli és keringteti az ózont a helyiségben. Teljesen automatikusan végzi a fertőtlenítést, ügyel a biztonságra és semlegesíti az ózont a folyamat befejeztével.

Az érzékeny mérőműszerek és az okos vezérlés együtt szavatolja az optimális működést és gyorsaságot.

A rendszer csak addig termeli az ózont, míg el nem éri a szükséges koncentrációt, majd önállóan végzi a bomlási folyamat gyorsítását és így a terület ózonmentesítését.

Távfelügyelet és biztonság

A fertőtlenítés kezdetétől a lebontási ciklus végéig okos rendszerek adnak folyamatos visszajelzést a felhasználó felé egy szinkronizált telefonra vagy számítógépre. Így az üzemszerű használat mellett biztosított a felügyelet.

A rendszer azonnal jelzi a váratlan eseményeket és az esetleges műszaki hibákat és automatikusan is beavatkozik helyi riasztással és az ózonelőállítás felfüggesztésével majd passziválásával.

A Biolotech fertőtlenítési folyamat végén automatikus tanúsítványt adhat, amit opcionális esetben a közösségi média felületeken a rendszer közzétesz.

Biolotech System

Hordozható ózonalapú fertőtlenítőrendszer

Hordozható fertőtlenítőrendszerünk tartalmaz önálló egységes egészként alkalmas rá, hogy a pár perces kihelyezés után x m3 légtérrel rendelkező területet fertőtlenítsen egy óra alatt. A rendszer maximum y m3 légtérrel rendelkező helyiségek esetében használható teljes biztonsággal, de ez további modulok hozzáadásával tetszőlegesen bővíthető.

A csomagban lévő modulok mindegyike beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik, amik önálló adapterrel, vagy a rendszer tárolására szolgáló hordozótáskába helyezve is feltölthetőek, amit az ár szintén tartalmaz.

 

Biolotech OZ01

Ózongenerátor

Az ózongenerátor modul feladata a fertőtlenítéshez szükséges ózonkoncentráció eléréséhez szükséges ózongáz koronakisüléses elven történő előállítása a levegőből. A generátor x m3 levegő számára képes a fertőtlenítéshez szükséges ózont előállítani egy óra alatt.

Az ózongenerátor beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

Az ózongenerátor modul az elhasznált modulok kiváltására, vagy egy már meglévő rendszer további bővítésére is használható, amennyiben az átlagosnál jóval nagyobb terület fertőtlenítésére van szükség. 

Biolotech ON01

Ózonsemlegesítő

Az ózonsemlegesítő modul feladata a területen lévő ózon ártalmatlan oxigénné való lebontása. A semlegesítő x m3 levegőt képes tökéletesen megszűrni egy óra alatt. Beépített szűrőit y üzemóra vagy z m3 levegő megszűrése után kell cserélni. A szűrő állapotáról a beépített szenzor folyamatosan információt szolgáltat.

Az ózonsemlegesítő beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

Az ózonsemlegesítő modul az elhasznált modulok kiváltására, vagy egy már meglévő rendszer további bővítésére is használható, amennyiben az átlagosnál jóval nagyobb terület fertőtlenítésére van szükség.

Biolotech FA01

Levegőkeringtető ventillátor

A levegőkeringtető ventillátorok feladat, hogy a terület minden részére eljuttassa és egyenletesen eloszlassa a fertőtlenítéshez szükséges ózont.

A levegőkeringtető ventillátor beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

A levegőkeringtető ventillátor a hibás elemek kiváltására, vagy egy már meglévő rendszer további bővítésére is használható kifejezetten nagyméretű, vagy bonyolult alakú helyiségek esetében.

Biolotech SE01

Ózonszenzor

Az ózonszenzor feladata, hogy folyamatosan figyelje a környezetében lévő levegő ózonkoncentrációját és ezt az információt továbbítsa a fertőtlenítőrendszer többi eleme felé, valamit a felhasználó okostelefonjára a kalibráló dobozon keresztül.

Az ózonszenzor beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

Az ózonszenzor a hibás elemek kiváltására, vagy egy már meglévő rendszer további bővítésére is használható kifejezetten nagyméretű, vagy bonyolult alakú helyiségek esetében.

Biolotech OC01

Ózonszenzor-kalibráló doboz

Az ózonszenzor-kalibráló doboz oldja meg a telepített ózonkoncentrációt mérő szenzorok beállítását és összehangolását a rendszer többi elemével. Ezen kívül ez a modul felel a rendszer vezérléséért és a távfelügyelet megvalósításáért. Bármelyik okostelefonnal vagy számítógéppel társítható.

Az ózonszenzor-kalibráló beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

Az ózonszenzor-kalibráló doboz a hibás elem kiváltására szolgál, nincs felső korlátja a hozzá kapcsolható elemek számának.

Biolotech OM01

Külső mozgásszenzor

A külső mozgásszenzor feladata, hogy a helyiségen bejáratainál elhelyezve jelezze a rendszer számára, ha valaki a fertőtlenítés alatt álló helyiségbe lép, ezzel garantálva a biztonsági lépések elindítását.

A külső mozgásszenzor beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

A külső mozgásszenzor a hibás elemek kiváltására, vagy egy már meglévő rendszer további bővítésére is használható kifejezetten sok bejárattal rendelkező helyiségek esetében. 

Biolotech IM01

Belső mozgásszenzor

A belső mozgásszenzor feladata, hogy a helyiségen belül elhelyezve jelezze a rendszer számára, ha valaki a fertőtlenítés alatt álló helyiségbe lép, ezzel garantálva a biztonsági lépések elindítását.

A belső mozgásszenzor beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik.

A belső mozgásszenzor a hibás elemek kiváltására, vagy egy már meglévő rendszer további bővítésére is használható kifejezetten nagyméretű, vagy bonyolult alakú helyiségek esetében. 

Biolotech SC01

Hordozótáska

Könnyű, tartós és esztétikus hordtáska a Biolotech rendszer elemeinek tárolásához és szállításához. Úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen és biztonságosan rögzítse a különböző részegységeket, sőt, a kofferbe helyezve fel is töltse azok beépített akkumulátorait. A nagyobb kényelem érdekében a rendszer kalibrációs felületének is a kofferben található az alapértelmezett helye. 

Segítünk

A fertőzések elleni folyamatos harc mindannyiunk közös érdeke. Ezért fontos a számunkra, hogy partnereink érezzék, ránk mindig számíthatnak. Nem csak az indulásnál segítünk, hanem bármikor ügyfeleink rendelkezésére állunk a következő területeken:

  • Előzetes felmérés és tanácsadás
  • Rendszer telepítése és beüzemelése
  • Folyamatos ügyfélszolgálat és technikai támogatás
  • Ügyfél edukáció
  • Bővítés és karbantartás
  • Teljes körű garancia

Miért megbízható és biztonságos

Hatékony fertőtlenítés

Az ózon a ma ismert egyik legerősebb és leggyorsabb fertőtlenítőszer.

Mindenhová elér

Légnemű, így a rejtett helyekre is eljut különösebb pakolás nélkül.

Tiszta felszín

Nem csak a levegőben, de a tárgyak felszínén is kifejti a hatását.

Vegyszermentes

Az ózon a levegőből képződik, nincs szükség semmilyen vegyszerre.

Lebomlik

Az ózon magától is oxigénné bomlik le, de a rendszerünk automatikusan felgyorsítja ezt a folyamatot az eljárás végén.

Automatikus

A rendszer a telepítés után nem igényel emberi közreműködést.

Folyamatos visszajelzés

Szenzorok felügyelik a fertőtlenítési folyamatot, amit egy telefonról is követni lehet.

Zárt tér

A folyamat része a helyiség légmentes lezárása. Csak szándékos gondatlansággal tudja valaki veszélybe sodorni magát.

Biztonsági rendszerek

Emberi jelenlét esetén a rendszer riaszt és semlegesíti az ózont.

Lízing és részletfizetési csomagjaink

Lízing és részletfizetési lehetőséget biztosítunk céges és magánfelhasználók számára szerződött pénzügyi partnerünkön keresztül. Amennyiben ilyen konstrukció érdekli, kérjük, keressen minket egyedi ajánlatainkkal kapcsolatban!