Szolgáltatásaink

Nem kell feltétlenül megvásárolni gépeinket ahhoz, hogy valaki biztosítsa a segítségükkel a higiéniát bármilyen zárt térben egy orvosi rendelőtől egy irodádon át akár az otthonáig. Szolgáltatásaink között szerepel a professzionális eseti és rendszeres fertőtlenítés, de igény esetén gépeink lízingelhetőek és ki is bérelhetőek.

Előzetes felmérés
és tanácsadás

Minden épület, helyiség, vagy akár egy nagyobb jármű fertőtlenítése egyedi módon történik, hiszen a méreteik, formájuk, belső elrendezésük is eltér valamennyire. Ezért alapszolgáltatásunk egy terület előzetes felmérése, ami minden más szolgáltatásunkat megelőzi. A felmérés során derül ki, hogy a fertőtlenítendő területet hogyan érdemes előkészíteni, milyen esetleges átrendezésekre lehet szükség, elegendő-e a standard fertőtlenítőrendszer, vagy kiegészítő modulok is szükségesek-e, illetve, hogy a megfelelő és biztonságos szigetelést hogyan kell megoldani.

Természetes az igény leendő ügyfeleinkben, hogy előzetesen tájékozódjanak a fertőtlenítési folyamat minden részletéről, és hogy eseti, különleges igényeiket megvitathassák szakembereinkkel, így ezzel kapcsolatban is folyamatosan rendelkezésre állnak munkatársaink.

Partnersegítés

Rendszer telepítése és beüzemelés

Akár megvásárolt, akár bérelt rendszerekről van szó, igény szerint telepítjük, beüzemeljük és bemutatjuk ezek működtetését.

Folyamatos ügyfélszolgálat és technikai támogatás

Ügyfeleink technikai, karbantartást, vagy garanciát érintő kérdéseikkel bármikor kereshetik kollégáinkat.

Ügyféledukáció

Természetes, hogy segítünk az induláskor, de amennyiben ügyfeleink szeretnék dolgozóikat a későbbiek során edukálni a rendszer működtetésével és karbantartásával kapcsolatban, úgy ezzel kapcsolatban is számíthatnak ránk.

Karbantartás, bővítés és javítás

Vállaljuk a már megvásárolt és rendszeresen használatban lévő Biolotech rendszerek karbantartását és javítását az elhasználódott szűrők és hibás alkatrészek cseréjét. Ezen kívül már meglévő rendszerek bővítésével, az új modulok telepítésével és konfigurálásával kapcsolatban is foglalkozunk.

Teljes körű fertőtlenítés közintézmények, vállalatok és magánemberek számára is

Egyszeri fertőtlenítéssel vagy rendszeres szolgáltatás igénylésével kapcsolatban egyaránt állunk rendelkezésére. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön telefonon kollégáinknál, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen előzetes árajánlatot!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

5 + 11 =